Policija notvērusi cilvēku, kurš ar lāzeru apžilbināja NBS helikopteru (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens/LETA

Policijai ir izdevies notvert cilvēku, kurš ar lāzeru apžilbināja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) helikoptera pilotus – tā intervijā “900 sekundēm” apliecināja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļas nogalē Jaunjelgavas novada Sunākstē tobrīd nenoskaidrotas personas ar lāzera staru apžilbinājušas NBS helikoptera pilotus.

Bruņoto spēku helikopteram piektdien bija divi lidojumi uz Daugavpils slimnīcu, kas saistīti ar medicīnisko evakuāciju. Viens ap plkst. 20.00, otrs ap pusnakti. Abās reizēs gaisa kuģi maršruta vidū – Jaunjelgavas novada Sunākstes pagastā – apžilbināja lāzers.

Kā apliecināja Ķuzis, šobrīd policija ir notvērusi personu, kas raidīja lāzera staru helikoptera virzienā. Vainīgā persona šo priekšmetu iegādājusies veikalā un izmeklēšanā daudz informācijas saņemts no vietējiem iedzīvotājiem. Tā bija cilvēka muļķība un situācijas nopietnības neapzināšanās, situāciju komentē Ķuzis.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu