Kardašjanu māsas izrāda iespaidīgās formas apspīlētos un caurspīdīgos tērpos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV šova "Keeping Up With the Kardashians" zvaigznes Hloja un Kortnija Kardašjanas, kā arī viņu pusmāsa Kendala Dženere atrādīja savas lieliskās formas vairākos rotaļīgos kadros.

Kardašjanu māsas pozēja caurspīdīgos tērpos, kas tuvplānā ļāva apskatīt daiļavu pēcpuses, savukārt Dženere vilinoši pozēja sarkanbrūnā mini kleitiņā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

"Smaids kamerai," pie foto rakstīja Kortnija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forever

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Seksīgā fotosesija seko tam, kā ārvalstu prese ziņoja, ka realitātes šova zvaigznes Kailijas Dženeres labākā draudzene Džordina Vudsa kādā mājas ballītē maigojusies ar Kailijas pusmāsas Hlojas Kardašjanas meitas Trū tēvu, NBA basketbolistu Tristanu Tomsonu. 

Vēstīts, ka pagājušajā nedēļas nogalē Tomsons un Vudsa apmeklējuši kādu mājas ballīti, kurā līdz pat agrai rīta stundai skūpstījušies un nevarējuši viens no otra novērsties. 

Vudsa notikušo nav komentējusi, savukārt Tomsons vietnē "Twitter" publicējis ierakstu "Fake news" (viltus ziņas - red.), ko drīz vien izdzēsis. Arī Vudsas labākā draudzene Kailija Dženere nav publiski izteikusies, tomēr zināms, ka Hloja pārtraukusi attiecības ar Tomsonu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu