"Liverpool" svin graujošu uzvaru; "Chelsea" derbijā pārspēj "Hotspur"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Liverpool" futbolisti
"Liverpool" futbolisti Foto: AP/LETA

Anglijas futbola premjerlīgas vadošās komandas "Liverpool" un Mančestras "City" trešdien svinēja uzvaras, kamēr Londonas "Chelsea" Lielbritānijas galvaspilsētas derbijā pārspēja Totenhemas "Hotspur".

Turnīra līdere "Liverpool" savā laukumā ar 5:0 (2:0) sagrāva "Watford" futbolistus.

Liverpūles vienībā pa diviem vārtiem guva senegālietis Sadio Manē un nīderlandietis Virdžils van Deiks, kamēr viens precīzs sitiens bija Divaka Oridži kontā.

"Tā bija zīme tiem, kuri par mums runā nepatiesības. Šis bija labs mačs mūsu komandai, un puiši ir pelnījuši uzslavas," pēc mača pauda "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops.

Tikmēr "Liverpool" tuvākā sekotāja Mančestras "City" mājās ar 1:0 (0:0) uzveica Vesthemas "United".

Vienīgie vārti tika gūti 56.minūtē, kad argentīnietis Sehio Agvero realizēja 11 metru soda sitienu.

"Rezultāts bija ļoti minimāls, bet mūsu sniegums bija ļoti labs. Labi aizsargājāmies, taču neizmantojām savas izdevības. Rezultāts varēja būt labāks, bet spēle bija vienkārši fantastiska," pauda "City" stūrmanis Žuzeps Gvardiola.

Tikmēr otro zaudējumu pēc kārtas cieta turnīra tabulas trešajā pozīcijā esošā Totenhemas "Hotspur", kas Londonas derbijā viesos ar 0:2 (0:0) atzina "Chelsea" pārākumu.

"Chelsea" labā vārtus guva Pedro, bet vienu bumbu savā cietoksnī ieraidīja Kīrens Tripjērs.

Jau ziņots, ka "Chelsea" galvenajam trenerim Mauricio Sarri un vārtsargam Kepam Arrisavalagam svētdien Anglijas Līgas kausa izcīņā radās nesaprašanās. Kepa trešdien palika uz rezervistu soliņa, "Chelsea" vārtus sargājot Villijam Kavaljero.

Tāpat no turnīra augšgala komandām Londonas "Arsenal" mājās ar 5:1 (2:1) sagrāva "Bournemouth" vienību.

"Arsenal" rindās vārtus guva Mesuts Ezils, Aleksandrs Lakazete, Henrihs Mhitarjans, Pjērs Emeriks Obamejangs un Lorāns Kosjeļni.

Tikmēr kārtējo uzvaru norvēģu speciālista Ūles Gunnara Sūlšēra vadībā izcīnīja Mančestras "United", kas viesos ar 3:1 (1:0) pārspēja Londonas "Crystal Palace".

Mančestras komandā divus vārtus guva Romelu Lukaku, bet vienu reizi bumbu tīklā ieraidīja Ešlijs Jangs.

Premjerlīgas kopvērtējuma vadībā ar 69 punktiem 28 spēlēs ir "Liverpool", kamēr 68 punktus iekrājusi pašreizējā čempione Mančestras "City". Trešā ar 60 punktiem ir Totenhemas "Hotspur", savukārt ceturtā ar 56 punktiem ir Londonas "Arsenal". Tai ar 55 punktiem seko Mančestras "United", bet pirmo sešinieku ar 53 punktiem 27 cīņās noslēdz Londonas "Chelsea".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu