Izjukusi "Amoralles" radītājas Ineses Ozolas un miljonāra Gundara Ozola laulība (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Amoralle" zīmola radītāja Inese Ozola piedalās preses konferencē par Pētera Čaikovska operas "Jevgeņijs Oņegins" jauniestudējumu Latvijas Nacionālajā operā.
"Amoralle" zīmola radītāja Inese Ozola piedalās preses konferencē par Pētera Čaikovska operas "Jevgeņijs Oņegins" jauniestudējumu Latvijas Nacionālajā operā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pēc sešiem laulībā pavadītiem gadiem laulību nolēmuši šķirt zīmola "Amoralle" vadītāja Inese Ozola un viesnīcas "Dome Hotel" īpašnieks Gundars Ozols, izdevumam "Privātā Dzīve" apstiprina Ozols.

"Jau kādu laiku vairs neesam kopā," tā Ozols, piebilstot, ka šķiršanās dokumenti vēl nav nokārtoti.

Miljonārs šķiršanās iemeslu nemin, vien nosaka: "Vairs neesam kopā, un iemesls ir tāds, ka neredzam iespēju būt vīrs un sieva." Tāpat Ozols atklāj, ka ne viņš, ne Inese nav sākuši jaunas attiecības.

Kā zināms, pāris pēc divu gadu kopā būšanas mija gredzenus 2012. gada izskaņā. Viņiem ir kopīga meita Eva. Inesei no iepriekšējām attiecībām ir meita Džūlija un dēls Otto, bet Gundars ir tēvs meitai Nadīnai.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu