Vaņins atgriežas vārtos un palīdz "Zurich" sasniegt Šveices kausa pusfinālu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas futbola izlases vārtsargs Andris Vaņins
Latvijas futbola izlases vārtsargs Andris Vaņins Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas futbola izlases pirmais vārtsargs Andris Vaņins ceturtdien atgriezās "Zurich" vārtos, palīdzot komandai sasniegt Šveices kausa pusfinālu.

Ceturtdaļfināla mačā "Zurich" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:1) uzvarēja pēc spēka Šveices otrās līgas komandu "Kriens".

Vaņins laukumā pavadīja visu maču, bet uzvaru "Zurich" nodrošināja 83.minūtē, kad panākumu nesošos vārtus guva Adrians Vinters. Latvijas izlases pamatvārtsargs Cīrihes klubā ir otrais numurs un pie teikšanas tiek vien kausā. "Zurich" sastāvā viņš iepriekš spēlēja 13.decembrī UEFA Eiropas līgā, kad komandas pamatvārtsargs Janniks Brehers bija savainots.

"Zurich" par Šveices kausa ieguvēju kļuva pērn, bet uzvara šajā turnīrā ļauj sacensties UEFA Eiropas līgā. Kopumā šis klubs valsts kausu ieguvis desmit reizes.

Ceturtdaļfinālu trešdien tikmēr nepārvarēja uzbrucēja Roberta Uldriķa pārstāvētā "Sion", kas savā laukumā ar rezultātu 2:4 (0:0, 2:2) piekāpās slavenajam "Basel" klubam. Latvietis nebija šīs spēles pieteikumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu