Juris Žagars par brāļa nāvi: Tas bija negaidīti, ka fināls bija tik ārkārtīgi pēkšņs (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
In Memoriam - Andrejs Žagars (1958-2019)
In Memoriam - Andrejs Žagars (1958-2019) Foto: LETA

26. februārī 60 gadu vecumā mūžībā devās latviešu aktieris, režisors un uzņēmējs Andrejs Žagars. Kā izdevumam "Vakara Ziņas" atklāj Juris Žagars, Andreja brālis, viņa aiziešana bijusi negaidīta un pēkšņa. 

"Es varu pateikt, ka mums tas bija negaidīti un pēkšņi. Pārsteidza, ka tas notika tik ātri," izdevumam atklāj Žagars.

Viņš turpina: "Es nevaru teikt, ka slimība viņu nomocīja diezgan ilgi, un nevaru viņa vietā arī runāt, vai bija cerība, ka slimību izdosies uzveikt. Es nevaru stāstīt viņa medicīnisko vēsturi. Tas ir ar likumu aizliegts. Katrā ziņā mums tas bija negaidīti, ka fināls bija tik ārkārtīgi pēkšņs." 

Žagars stāsta, ka ģimenē šobrīd ir sēras un visa uzmanība tiek veltīta mammai Vijai Žagarei. Tāpat Andreja brālis izsaka pateicību visiem, kuri izteikuši līdzjūtību un domās ir ar Žagaru ģimeni. 

Andrejs Žagars dzimis 1958. gada 16. oktobrī. No 1996. līdz 2013. gadam Žagars bija Latvijas Nacionālās operas direktors. 2017.gada jūnijā ievēlēts par Rīgas domes deputātu no partijas "Latvijas attīstībai", kurā bija arī valdes loceklis.

Atvadīšanās no aizgājēja notiks pirmdien, 4. martā, pulksten 13:00 Latvijas Nacionālās operas Beletāžas zālē. 

Fotogalerija: In Memoriam - Andrejs Žagars (1958-2019)

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu