Sākusies biļešu tirdzniecība uz Federāciju kausa dueli Latvija – Vācija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Patrīcija Špaka (no kreisās), Daniela Vismane, Diāna Marcinkēviča, Aļona Ostapenko, Anastasija Sevastova un Adrians Žguns (Latvijas dāmu tenisa izlases kapteinis)
Patrīcija Špaka (no kreisās), Daniela Vismane, Diāna Marcinkēviča, Aļona Ostapenko, Anastasija Sevastova un Adrians Žguns (Latvijas dāmu tenisa izlases kapteinis) Foto: Jānis Škapars/TVNET

Piektdien, 1. martā, sākta biļešu tirdzniecība uz Federāciju kausa Pasaules grupas "play-off" spēlēm, kurās Latvijas sieviešu izlase sastāvā ar pašmāju tenisa zvaigznēm Aļonu Ostapenko un Anastasiju Sevastovu sacentīsies ar Vācijas izlasi.

Biļešu tirdzniecība uzsākta plkst. 10:00. 

Latvijas izlase izcīnīja vēsturisku panākumu Pasaules II grupas 1. kārtas spēlēs pret Slovākiju, garantējot vietu pārspēlēs par iekļūšanu Pasaules I grupā.

Latvijas izlases sastāvs spēlēs pret Vāciju būs tāds pats, kā cīņās pret Slovākiju – Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko, kā arī Diāna Marcinkēviča, Daniela Vismane un Patrīcija Špaka. Latvijas izlases kapteiņa amatu turpinās ieņemt Adrians Žguns.

Vācijas izlases sastāvs vēl nav zināms. Komanda, kas uzvarēs šajā duelī, nodrošinās iekļūšanu astoņu spēcīgāko pasaules izlašu vidū, bet zaudētāja nākamajā sezonā spēlēs Pasaules otrajā grupā.

Biļetes uz Latvijas un Vācijas spēlēm ir iespējams iegādāties visās “Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās, kā arī internetā - www.bilesuserviss.lv.

Galerija: Anastasija Sevastova - Rebeka Šramkova

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu