2014.gada PK fināla atkārtojumā Vācija pārbaudes spēlē uzņems Argentīnu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

2014.gada Pasaules kausa futbolā fināla atkārtojumā Vācija šī gada 9.oktobrī Dortmundē pārbaudes spēlē uzņems Argentīnu.

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Joahims Lēvs bija izvirzījis uzdevumu Vācijas Futbola federācijai (DFB) atrast pretiniekus divām šī gada pārbaudes spēlēm.

Pirmā pārbaudes spēle tiks aizvadīta 20.martā pret Serbiju, bet otrā gada nogalē būs pret Argentīnu.

"Ir svarīgi sacensties ar labākajām komandai, lai veicinātu izaugsmi. Esmu pārliecināts, ka spēlētāji un fani ar nepacietību gaidīs spēli pret Argentīnu," komentēja Vācijas izlases ģenerālmenedžeris Olivers Bīrhofs.

Vācija 2014.gada Pasaules kausa finālā ar 1:0 pagarinājumā pārspēja Argentīnu, uzvaras vārtus 113.minūtē gūstot Mario Gecem.

Vācijas izlasei šogad ir ieplānotas astoņas spēles 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kur tai pretī stāsies Nīderlandes, Baltkrievijas, Igaunijas un Ziemeļīrijas nacionālās futbola valstsvienības.

2018.gada Pasaules kausa izcīņā Vācijas izlase piedzīvoja pamatīgu fiasko, neizkļūstot no grupas un paliekot pēdējā vietā, bet Argentīna izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā jeb astotdaļfinālā piekāpās nākamajai čempionei Francijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu