Rīgā nākamgad uzstāsies tenors Andrea Bočelli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Andrea Bočelli
Andrea Bočelli Foto: publicitātes

"Arēnā Rīgā" 2020. gada 12. janvārī uzstāsies pasaulslavenais itāļu tenors Andrea Bočelli, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Danute Vareikaite.

Pērn, atzīmējot savu 60 gadu jubileju, Bočelli izdevis jaunu albumu ar nosaukumu "Si". Tas ir pirmais albums 14 gadu laikā, kurā iekļautas pilnīgi jaunas dziesmas.

Albums ierakstīts Itālijā, un to producējis Bobs Ezrins, kurš sadarbojies ar tādām zvaigznēm kā "Pink Floyd", Lū Rīds un citas.

Mūziķis sniedzis koncertus trīs ASV prezidentiem, trīs Romas Katoļu baznīcas pāvestiem un vairākām karaliskajām ģimenēm. Bočelli arī sniedz koncertus uz prestižākajām pasaules operas skatuvēm, milzu arēnās un tādos grandioza mēroga pasākumos kā Olimpiskās spēles, UEFA Čempionu līgas fināls u.c.

Tenors saņēmis arī vairākas prestižas balvas, to skaitā "Golden Globe", "Classical Brit", "World Music Award" un daudzas citas. Viņa vārds iemūžināts arī Holivudas "Slavas alejā".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu