Kurucs gūst sešus punktus NBA mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs piektdien iemeta sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda savā laukumā ar rezultātu 112:123 (32:31, 18:37, 36:30, 26:25) piekāpās Šarlotas "Hornets" basketbolistiem.

Iesaistoties cīņā no rezervistu soliņa, Kurucs piektdien laukumā pavadīja 18 minūtes, kuru laikā iemeta visus trīs divpunktniekus, bet garām lidoja vienīgais trejacis. Vēl Latvijas basketbolista kontā trīs atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda un viena piezīme.

Kamēr Kurucs bija laukumā, "Nets" iemeta par deviņiem punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija otrais labākais rādītājs komandā.

"Nets" vienībā rezultatīvākais ar 22 punktiem bija D'Endželo Rasels, kuram arī deviņas rezultatīvas piespēles, bet 20 punktus pievienoja no rezervistu soliņa nākušais Demars Kerols.

Savukārt pirmo spēli pēc vairāku nedēļu prombūtnes, kas bija saistīta ar pirksta traumu, aizvadīja viens no Bruklinas komandas līderiem Spensers Dinvidijs, kurš atgriezās ar 15 gūtiem punktiem.

Savukārt "Hornets" sastāvā 25 punktus iemeta Kemba Volkers, kamēr 22 punkti Džeremijam Lembam.

Abas komandas aizvadīja līdzvērtīgu pirmo ceturtdaļu, tomēr "Hornets" veica lielu izrāvienu otrā ceturkšņa izskaņā, kas pirmo puslaiku viesiem ļāva noslēgt ar 18 punktu pārsvaru (68:50). Otrā puslaika ievadā viesu vadība sasniedza arī 20 punktus, bet cīņā par uzvaru "Nets" basketbolisti tā arī neiesaistījās.

"Nets" ar 32 uzvarām 64 spēlēs ir Austrumu konferences sestajā vietā, kamēr "Hornets" ar 29 panākumiem 62 mačos ir astotā.

Nākamo spēli "Nets" aizvadīs jau sestdien, kad viesosies pie Maiami "Heat".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu