Rīgā un Tallinā kāpj benzīna cena, Viļņā sarūk

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Degvielas uzpildes stacija "Circle K".
Degvielas uzpildes stacija "Circle K". Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgā un Tallinā aizvadītajā darba nedēļā pieaugusi 95. markas benzīna cena, vienlaikus Viļņā tā šonedēļ nedaudz samazinājusies, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Jāpiebilst, ka šobrīd Viļņā benzīns maksā par 12,6% lētāk nekā Rīgā un par 19,5% mazāk nekā Tallinā.

Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena šonedēļ bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā trešo nedēļu pēc kārtas degvielas cenas paaugstinājušās par 0,8%. Līdz ar to gan 95. markas benzīns, gan dīzeļdegviela "Circle K" degvielas uzpildes stacijās šo piektdien maksāja 1,224 eiro par litru.

Savukārt Viļņā benzīna un dīzeļdegvielas cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās šajā nedēļā sarukusi par 0,4% - līdz 1,07 eiro par litru.

Tallinā 95. markas benzīna cena, tāpat kā Rīgā, palielinājusies par 0,8% - līdz 1,329 eiro par litru. Taču dīzeļdegvielas cena šonedēļ nav mainījusies un arī šajā piektdienā bija 1,349 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ bijusi stabila Tallinā un Rīgā, saglabājoties attiecīgi 0,629 eiro un 0,599 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā tā palielinājusies par 10,4% - līdz 0,538 eiro par litru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu