Gasols atstājis Bertāna pārstāvēto "Spurs" un gatavojas pievienoties "Bucks"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pau Gasols
Pau Gasols Foto: AP/Scanpix

Pieredzējušais spāņu basketbolists Po Gasols atstājis latvieša Dāvja Bertāna pārstāvēto Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Sanantonio "Spurs" un gatavojas pievienoties līgas līderei Milvoki "Bucks", vēsta ESPN.

"Spurs" sociālajos tīklos publicējusi atvadas no 38 gadus vecā Gasola, kurš šajā komandā spēlēja kopš 2016.gada. Tiesa, šosezon viņa loma vienībā bija manāmi samazinājusies, turklāt arī pats spēlētājs publiski neslēpa savu nepatiku par to.

Lai būtu pieejami citām komandām dalībai "play-off", basketbolistiem bija jābūt atbrīvotiem no saviem klubiem līdz piektdienai, ko "Spurs" arī izdarīja.

ESPN vēsta, ka Gasols pastiprinās "Bucks" sastāvu. Šī komanda ir līdere visā līgā un Austrumu konferencē, kur otro vietu ieņem vēl viena Gasolu dinastijas pārstāvja Marka pārstāvētā Toronto "Raptors". Līdz ar to abi brāļi izslēgšanas turnīrā varētu sacensties par vietu NBA finālā.

Šajā sezonā Gasols "Spurs" sastāvā laukumā vidēji pavadīja tikai 12,2 minūtes, caurmērā izceļoties ar 4,2 punktiem un 4,7 atlēkušajām bumbām. Visas NBA karjeras laikā viņš katrā no mačiem vidēji atzīmējies ar 17,1 punktu un 9,2 atlēkušajām bumbām.

Savulaik Gasols izcīnīja divus NBA čempiontitulus kopā ar Losandželosas "Lakers" komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu