Dāvis Bertāns ar septiņiem punktiem palīdz "Spurs" uzveikt "Thunder"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns sestdien guva septiņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, palīdzēdams Sanantonio "Spurs" komandai izcīnīt uzvaru.

"Spurs" savā laukumā ar rezultātu 116:102 (38:25, 34:38, 20:15, 24:24) pārspēja Oklahomastijas "Thunder" vienību, izcīnot otro uzvaru pēc kārtas.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 20 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā iemeta divus no četriem tālmetieniem un savu vienīgo soda metienu.

Viņš arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, bloķēja vienu metienu un vienu reizi pārkāpa noteikumus. "Spurs" ar Bertānu laukumā guva par četriem punktiem vairāk nekā ielaida.

Laukuma saimniekiem ar 27 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām izcēlās Lamarkuss Oldridžs, bet 22 punkti bija Rūdijam Gejam.

"Thunder" vienībā ar 19 punktiem, deviņām bumbām zem groziem un astoņām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Rasels Vestbruks, bet 17 punkti un 13 atlēkušās bumbas bija jaunzēlandietim Stīvenam Edamsam. Viesiem šoreiz nevarēja palīdzēt viens no līderiem Pols Džordžs, kurš guvis nelielu savainojumu.

Mājinieki jau spēles sākumā pēc neliela izrāviena ieguva 14 punktu pārsvaru, bet puslaika beigās "Thunder" pietuvojās līdz mīnus četriem punktiem. Trešajā ceturtdaļā "Spurs" nostiprinājās vadībā, kuru saglabāja līdz pat mača finālsvilpei. Bertāns abus savus tālmetienus iemeta ceturtās ceturtdaļas pirmajā pusē.

"Spurs" ar 35 uzvarām 64 spēlēs Rietumu konferencē ieņem septīto vietu, kamēr "Thunder" ar 38 panākumiem 62 dueļos atrodama trešajā vietā.

Sanatonio vienība nākamo maču aizvadīs pirmdien, kad mājās spēkosies ar Rietumu konferences vicelīderi Denveras "Nuggets".

Jau ziņots, ka sestdien Ņūorleānas "Pelicans" rindas papildināja Dāvja Bertāna vecākais brālis Dairis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu