Ugunsgrēkā Rīgā viens cietušais, bet deviņi cilvēki no sadūmotās ēkas evakuēti (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkā daudzstāvu mājā Rīgā cietis viens cilvēks, bet deviņi iedzīvotāji no sadūmotās ēkas tika evakuēti, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inta Palkavniece.

Viņa pastāstīja, ka aizvadītajā naktī, pulksten 3.19 ugunsdzēsēji steidzās uz kādu daudzstāvu dzīvojamo māju Rīgā, kur bija redzama uguns. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg dzīvoklis 10 kvadrātmetru platībā.

Ugunsdzēsēji no sadūmotās ēkās izglāba vienu cilvēku, izmantojot kāpnes un glābšanas masku. Cietušais tika nodots mediķu aprūpē. No ēkas tika evakuēti arī deviņi cilvēki.

Pulksten 4.45 ugunsgrēks tika likvidēts.

Sestdien pulksten 18.39 VUGD saņēma izsaukumu uz dzīvojamo māju Rīgā, no kuras bija redzami dūmi. Izmantojot glābšanas masku, ugunsdzēsēji glābēji izglāba vienu cilvēku. Pirms VUGD ierašanās no ēkas saviem spēkiem bija izkļuvis viens cilvēks. Pulksten 19.40 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti 23 ugunsgrēki. Tāpat VUGD veicis arī 15 glābšanas darbus un saņēmis 11 maldinošus izsaukumus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu