"Liverpool" pilsētas derbijā negūst vārtus un atdod līderpozīciju Mančestras "City"

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Liverpool" futbolisti Sadio Manē un Mohameds Salāhs uzbrukumā
"Liverpool" futbolisti Sadio Manē un Mohameds Salāhs uzbrukumā Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas futbola premjerlīgas komanda "Liverpool" svētdien Mersisaidas derbijā viesos nospēlēja 0:0 (0:0) ar Liverpūles "Everton", tādējādi pēc 29.kārtas zaudējot kopvērtējuma līderpozīciju.

"Liverpool" zaudējot divus punktus, par kopvērtējuma līderi kļuvusi Mančestras "City", kas liverpūliešus tagad apsteidz par punktu.

Spēles 29.minūtē lieliska iespēja izcelties bija Mohamedam Salāham, bet viņa sitienu neitralizēja "Everton" vārtsargs Džordans Pikfords. Savukārt otrajā puslaikā, 69.minūtē izcilu Virdžila van Deika piespēli izniekoja Fabinju, kuram patraucēja Liks Dinje.

"Everton" kopš 2010.gada nav uzvarējusi pēdējos 20 Mersisaidas derbijos, taču šoreiz neizšķirts sagādājis "Liverpool" lielas problēmas cīnīties par savu pirmo titulu pēdējo 29 gadu laikā.

Citā derbijā svētdien Londonas "Chelsea" viesos ar 2:1 (2:1) pārspēja "Fulham" vienību. "Chelsea" labā vārtus guva Gonsalo Igvains un Žoržinju.

Tikmēr ar zaudējumu pie Lesteras "City" stūres debitēja Brendans Rodžerss, kura vadītie vīri viesos ar 1:2 (0:1) atzina "Watford" pārākumu. Uzvaras vārtus mača kompensācijas laikā guva Andrē Grejs.

Pagājušās sezonas čempione Mančestras "City" sestdien izbraukumā ar rezultātu 1:0 (0:0) apspēlēja "Bournemouth" futbolistus. Vienīgos vārtus šī mača 55.minūtē iesita alžīrietis Rijāds Mahrezs.

Savukārt divu Londonas klubu derbijā Totenhemas "Hotspur" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar "Arsenal".

"Arsenal" komandas neizšķirts ceturtajā vietā ļāvis atgriezties Mančestras "United", kas sestdien aizraujošā cīņā savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:1) pārspēja "Southampton".

Premjerlīgas kopvērtējuma vadībā ar 71 punktu 29 spēlēs ir Mančestras "City", kamēr "Liverpool' ieguvusi 70 punktus.

Trešā ar 61 punktu ir "Hotspur", bet Mančestras "United" ar 58 punktiem ir ceturtā. Uzreiz aiz pirmā četrinieka ar 57 punktiem seko "Arsenal", bet pirmo sešinieku ar 56 punktiem noslēdz Londonas "Chelsea".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu