Valančūns: Esmu priecīgs par Porziņģi. Ceru, ka Dalasā viņam viss izdosies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA/TVNET

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Memfisas "Grizzlies" lietuviešu spēlētājs Jons Valančūns atzinis, ka ir priecīgs par Kristapa Porziņģa nonākšanu Dalasas "Mavericks" vienībā, kā arī cer, ka viņam izdosies gūt panākumus jaunajā klubā. 

26 gadus vecais lietuviešu basketbolists februāra sākumā maiņas darījumā nonāca Memfisas "Grizzlies" komandas sastāvā. Visu savu līdzšinējo NBA karjeru Valančūns bija pavadījis Toronto "Raptors" komandas sastāvā. 

Kristapa Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" komanda piedzīvoja pamatīgu sakāvi spēlē pret Memfisas vienību - 81:111. Pēc spēles Valančūns komentēja Porziņģa pievienošanos Dalasas komandai. 

"Esmu priecīgs par Kristapu. Būs grūti spēlēt pret "Mavericks" komandu, kad tās sastāvā spēlēs Porziņģis un Dončičs. Ceru, ka viņiem viss izdosies," atzina Valančūns. 

Porziņģis ir pārcēlies uz "Mavericks" komandu, kas vēl 2011.gadā kļuva par NBA čempioni. Tā ar 27 uzvarām 62 spēlēs šobrīd ieņem 13.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā un saglabā nelielas izredzes sasniegt izslēgšanas turnīru.

Valančūns šosezon "Raptors" komandas kreklā aizvadīja 30 spēles, kuru laikā vidēji spēlē guva 12,8 punktus, kā arī izcīnīja 7,2 atlēkušās bumbas. Savukārt "Grizzlies" komandas sastāvā lietuvietis ir paspējis aizvadīt sešas spēles, kuru laikā vidēji spēlē guvis 18,8 punktus, kā arī izcīnījis 9,7 atlēkušās bumbas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu