Balcers: Atrados īstajā vietā īstajā laikā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers bija gandarīts par svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā gūtajiem vārtiem, tomēr viņš piebilda, ka vienkārši atradies īstajā vietā īstajā laikā.

Balcera pārstāvētā "Senators" svētdien izbraukumā ar rezultātu 3:2 (1:2, 2:0, 0:0) pārspēja Floridas "Panthers", trešos viesu vārtus gūstot tieši latvietim.

"Mums bija palēns mača sākums. Nezinu kāpēc, bet varbūt tādēļ, ka šī mums bija otrā spēle divās dienās. Pagāja kāds laiciņš, īpaši man, kamēr iejutāmies, bet otrajā periodā mēs jau bijām labāki par viņiem. Tas mums deva pārliecību, tāpēc spēlējām ar lielu cīņassparu, bet noslēdzošajā trešdaļā izdevās nosargāt uzvaru," pēc cīņas žurnālistiem teica Balcers.

Ar gūtiem vārtiem Balcers atzīmējās otrā perioda beigās, vairākumā pieliekot nūju pēc Dilana Demelo metiena.

"Man bija laba iespēja gūt vārtus jau pirms tam, taču tas neizdevās, bet vēlāk es vienkārši atrados īstajā vietā īstajā laikā," gandarīts bija Balcers, paužot prieku, ka "Senators" vienībai izdevies pārtraukt septiņu zaudējumu sēriju.

Balcers tika nosaukts arī par šī mača spožāko zvaigzni. Latviešu uzbrucējs savā NHL debijas sezonā 21 spēlē guvis četrus vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles.

"Senators" ar 51 punktu 66 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 16 Austrumu konferences komandām, turklāt ir arī vājākā vienība līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu