Traģiskā autoavārijā bojā gājuši BK "Krāslava" basketbolisti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram: @edgars_gribs

2019. gada 3. martā traģiskā autoavārijā bojā gājuši BK "Krāslava" basketbolisti Leonīds Terentjevs un Edgars Gribs, vēsta Latvijas Basketbola savienības (LBS) mājas lapa. 

Valsts policijas pārstāve Ksenija Belova skaidroja, ka traģiskais negadījums noticis svētdien ap plkst.21.20 Ilūkstes novada Šederes pagastā, kad vieglās automašīnas "Audi" vadītājs, braucot no Ilūkstes puses, nav ticis galā ar sava transportlīdzekļa vadību, automašīna iebraukusi pretējā braukšanas joslā un tai sānā ietriekusies smagā mašīna.

Notikuma vietā gājis bojā gan "Audi" vadītājs, gan mašīnas pasažieris. Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess, tiek skaidroti notikuma apstākļi.

Gribs un Terentjevs svētdien piedalījās LBL trešās līgas mačā, viesos pret "BS Tukums/TSS". Abi basketbolisti bija vieni no "Krāslavas" komandas līderiem. Turklāt 28 gadus vecais Gribs bija arī galvenā trenera Raita Timmas asistents. 

Basketbolists Jānis Timma savā "Instagram" profilā publicējis attēlu, kurā raksta, ka joprojām nespēj tam noticēt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? still can’t believe.

A post shared by ????? ????? (@janis.timma) on

Izsakām visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu