"Nedod Dievs, kāds kļūs par invalīdu!" Mairis Briedis par gaidāmo Kiviča cīņu (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Apollo kolāža

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis izdevumam "Privātā Dzīve" komentējis gaidāmo cīņu starp mūziķi Andri Kiviču un lētas slavas tīkotāju Niku Endziņu jeb Neidu, kurš apsūdzēts viltus ziņu izgatavošanā un publicēšanā. 

Briedis par gaidāmo cīņu, ko pats Kivičs un Neids nodēvējuši par kikboksa maču, izteicies skeptiski, sakot, ka tā būs parasta kaušanās. "Ja viņi mēģinātu boksēties, tas būtu apkaunojoši. (..) Boksā tiek izmantotas tikai rokas, taču kikboksā atļauts sist arī ar kājām. Nedod Dievs, kāds dabūs pa galvu un kļūs par invalīdu! Kas uzņemies atbildību? Esmu pārliecināts, ka pirms cīņas nevienam neveiks asins analīzes, netaisīs magnētisko rezonansi, lai noskaidrotu – vai šie cilvēki vispār drīkst saņemt sitienus pa galvu," kritisks ir Briedis. 

Uz jautājumu, kuram ir lielākas iespējas uzvarēt, Mairis saka, ka tas varētu būt Kivičs. "Kivičam ir laba sportiskā bāze – viņš ir nodarbojies ar basketbolu. (..) Neids? Izskatās, ka nemāk neko."

Pēc sociālajā vietnē "Facebook" publicētās tiešraides, kuru Kivičs kopā ar savu mīļoto sievieti Lieni Skulmi uzņēma vannā, Neids izaicināja Kiviču uz boksa cīņu. Tā kā atbilde nesekoja, tad pāris dienas vēlāk Neids ķērās pie spēcīgākiem ieročiem un rupjiem vārdiem, apvainojot Lieni, meta atkārtotu izaicinājumu. Šoreiz Andris Kivičs nepalika vienaldzīgs un izaicinājumu pieņēma. 

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu