Par NBA nedēļas labākajiem spēlētājiem kļuvuši Simons un Mičels

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bens Simonss
Bens Simonss Foto: AFP/SCANPIX

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem kļuvuši Bens Simonss no Filadelfijas "76ers" un Jūtas "Jazz" līderis Donovans Mičels.

Simonss par labāko nosaukts Austrumu konferencē, bet šī ir otrā reize spēlētāja karjerā, kad viņš saņēmis šādu godu - pirmā bija pagājušā gada aprīlī.

Iepriekš no Filadelfijas komandas par nedēļas labāko spēlētāju tika nosaukts Žoels Embīds, tādēļ "76ers" tagad kļuvusi par ceturto vienību līgā, kurai šādu godu šosezon izpelnījušies vairāki basketbolisti.

Pagājušajā nedēļā Simonss palīdzēja Filadelfijas komandai uzvarēt divās no trijām spēlēm, kamēr pats caurmērā katrā no mačiem izcēlās ar 16,7 punktiem, 13,3 atlēkušajām bumbām un 8,0 rezultatīvām piespēlēm. Divās no šīm spēlēm aizsargs izcēlās ar "triple-double".

Šosezon Simonss vidēji mačā gūst 17,0 punktus, izcīna 9,1 atlēkušo bumbu un veic7,9 rezultatīvas piespēles.

Savukārt Rietumu konferencē par labāko nedēļas basketbolistu kļuvis Mičels. Ar viņu sastāvā "Jazz" uzvarēja visās trijās spēlēs, kamēr pat spēlētājs caurmērā katrā no cīņām atzīmējās ar 34,0 punktiem, kā arī 5,0 atlēkušajām bumbām un tikpat rezultatīvām piespēlēm.

Vien 22 gadus vecais basketbolists uzvarā pār NBA līderi Milvoki "Bucks" iemeta 46 punktus un veica sešas rezultatīvas piespēles. Viņš šo nodēvēja par savu sezonas labāko spēli.

Mičels nedēļas labākā spēlētāja balvu saņēmis otro reizi šosezon - pirms tam viņš šādu godu izpelnījās arī janvārī. Viņš ir pirmais "Jazz" basketbolists kopš 2009./10.gada, kuram šis tituls ticis vismaz divas reizes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu