Brāļi Dukuri aizvadījuši pirmos treniņbraucienus Vistleras trasē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Martins Dukurs
Martins Dukurs Foto: Viesturs Lācis / IBSF

Pirmos oficiālos treniņbraucienus, gatavojoties pasaules čempionātam, Vistleras trasē Kanādā aizvadījuši skeletonisti Martins un Tomass Dukuri. 

Tomass Dukurs abos braucienos uzrādīja otro ātrāko laiku, piekāpjoties vienīgi mājiniekam Deividam Gžeščižinam, kurš abos braucienos uzrādīja pārliecinoši labākos rezultātus. 

Pirmajā braucienā vecākais no brāļiem Dukuriem Kanādas skeletonistam piekāpās 0,30 sekundes, bet otrajā 0,31 sekundi. 

Tikmēr Martins Dukurs pirmajā braucienā bija piektais, Gžeščižinam zaudējot 0,82 sekundes, bet otrajā braucienā viņš līderim piekāpās 0,64 sekundes, kas deva trešo rezultātu. 

Abos braucienos kungi startēja kopā ar dāmām. Kopumā šīs grupas treniņbraucienos piedalījās 30 skeletonisti. 

Jāatzīmē, ka šajā grupā nestartēja tādi sportisti kā Aleksandrs Tretjakovs, Ņikita Tregubovs (abi Krievija) un Sunbins Juns no Dienvidkorejas. Viņi allaž pieskaitāmi sacensību favorītiem. 

Tomass Dukurs izlaida Pasaules kausa posmu Leikplesidā, lai pēc iespējas labāk sagatavotos pasaules čempionātam Vistlerā, kur viņš kopā ar tēvu un treneri Daini Dukuru bija devies trenēties. 

Pasaules čempionāts skeletonā vīriešiem sāksies ceturtdien plkst. 19 pēc Latvijas laika. Uzvarētājs tiks noskaidrots četru braucienu summā.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu