Herns: Usiks arī smagsvaros būs liela zvaigzne

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks arī smagsvaru kategorijā būs liela zvaigzne, uzskata menedžeris Edijs Herns.

Usiks, kurš ir absolūtais pasaules čempions boksā pirmā smagā svara kategorijā, savu nākamo cīņu varētu aizvadīt ASV pilsētā Čikāgā pret Aleksandru Povetkinu no Krievijas, kas ukraiņu bokserim būtu debija smagsvaru kategorijā. 

Usiku pārstāvošās "Matchroom Boxing" kompānijas vadošais menedžeris Herns norādījis, ka duelis pret Povetkinu ir iespējams, taču notiek sarunas arī par cīņu pret Karlosu Takamu no Kamerūnas, vēsta "Boxing Social". 

"Ir daži neatbildēti jautājumi smagsvaru kategorijā. Cilvēki varētu domāt, ka šis viņam ir labs brīdis, lai cīnītos. Varbūt pēc 18. maija neviens nevēlēsies pret viņu cīnīties. Redzēsim. Domāju, ka Usiks būs liela zvaigzne arī smagsvaros," uzskata menedžeris.

Foto: Reuters/LETA

Pašlaik 32 gadus vecais Usiks profesionāla boksera karjerā aizvadījis 16 cīņas, 12 no tām uzvarot ar pretinieka nokautu, bet zaudējumu viņš nav piedzīvojis. Savukārt 39 gadus vecais Povetkins karjerā izcīnījis 34 uzvaras (24 nokauti) un piedzīvojis 2 zaudējumus.

Tikmēr 38 gadus vecais Takams karjerā ticis pie 36 uzvarām (28 nokauti), piedzīvojis 5 zaudējumus un 1 neizšķirtu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu