Tomass Millers pārsteigts, ka "Bayern" tik ātri izdevies panākt "Borussia"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas bundeslīgas kluba Minhenes "Bayern" uzbrucējs Tomass Millers ir pārsteigts, ka turnīra tabulā izdevies tik ātri panākt līdervienību Dortmundes "Borussia".

"Bayern" sestdien izbraukumā ar 5:1 uzvarēja Menhengladbahas "Borussia", savukārt "Borrusia" izbraukumā ar 1:2 piekāpās "Augsburg". Millers šajā spēlē atzīmējās vienreiz, precīzi sitot 11.minūtē.

"Šī bija lieliska diena mums. Es nespēju atcerēties pēdējo reizi, kad mums būtu bijusi tik liela vārtu starpība pret Menhengladbahu," komentēja Millers. "Mēs tiešām necerējām, ka mums izdosies tik ātri "noķert" Dortmundi. Mēs esam labāki nekā bijām pagājušajā pavasarī."

Šī bija komandas 11.uzvara pēdējās 12 spēlēs. Izrāviens ļāvis turnīra tabulā vienībai atgriezties cīņā par titulu. Šobrīd abām niknākajām pretiniecēm ir pa 54 punktiem, taču dēļ labākas vārtu starpības pirmā ir "Borussia".

Tikmēr lielākā "bedrē" turpina grimt vicečempione Gelzenkirhenes "Schalke 04", kas mājās ar 0:4 cieta sakāvi pret Diseldorfas "Fortuna". Komanda šobrīd ar 23 punktiem ieņem vien 14.pozīciju turnīra tabulā. Pagājušajā nedēļā atlūgumu iesniedza sporta direktors Kristians Heidels, bet šobrīd apdraudēts ir komandas galvenā trenera Domeniko Tedesko krēsls.

Gelzenkirhenes "Schalke 04" nākamajā nedēļā izbraukumā paredzēta UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēle pret Mančestras "City". Pirmajā mačā pašās spēlēs beigās nācās ciest zaudējumu ar 2:3.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu