Galviņam, Bukartam un Kuldam pa rezultatīvām piespēlēm Čehijas čempionāta spēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Roberts Bukarts Prāgas "Sparta" treniņā
Roberts Bukarts Prāgas "Sparta" treniņā Foto: https://twitter.com/HCSpartaPraha

Latvijas hokejisti Guntis Galviņš, Roberts Bukarts un Edgars Kulda otrdien izcēlās ar rezultatīvām piespēlēm Čehijas augstākās līgas regulārā čempionāta priekšpēdējos mačos, viņu pārstāvētajām komandām spēlējot ar mainīgām sekmēm.

Aizsarga Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" savā laukumā ar 4:1 (1:0, 2:1, 1:0) pārspēja Homutovas "Pirāti" hokejistus.

Galviņš šosezon 46 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr uzbrucēja Bukarta pārstāvētā Prāgas "Sparta" viesos ar 3:7 (0:4, 2:2, 1:1) kapitulēja Brno "Kometa" vienībai.

Bukarts šajā sezonā 46 spēlēs izcēlies ar septiņiem vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm.

Tāpat neveiksmi cieta uzbrucēja Kuldas un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani", kas viesos ar 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) atzina "Olomouc" pārākumu.

Freibergs šosezon 48 cīņās guvis četrus vārtus un veicis 18 rezultatīvas piespēles, bet Kulda 48 mačos atzīmējies ar 11 vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm.

Citā mačā bez punktiem palika aizsargs Oskars Cibuļskis, kamēr uzbrucēja Māra Bičevska nebija pieteikumā, viņu pārstāvētajai Hradeckrālovas "Mountfield" mājās ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpjoties "Mlada Boleslav" vienībai.

Cibuļskis šosezon 47 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles, kamēr Bičevskis 41 mačā atzīmējies ar diviem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Čehijas čempionāta vadībā ar 101 punktu 51 cīņā ir Libereces "Bīlī Tigrši", otrajā vietā ar 99 punktiem ir Tršinecas "Ocelārži", bet ceturto vietu ar 93 punktiem ieņem Hradeckrālovas "Mountfield". Tikmēr Zlīnas "PSG Berani" ar 74 punktiem ir devītā, bet Prāgas "Sparta" ar 73 punktiem ir desmitajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu