Redzes atmiņa policistam palīdz notvert iepriekš meklētu likumpārkāpēju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls
Valsts policija. Ilustratīvs attēls Foto: Valsts policija

Kāds Rīgas pašvaldības policijas darbinieks nejauši uz ielas sastapies ar kādu iepriekš piefiksētu auto. Pārkāpējs, kurš izrādās pat sēdējis cietumā, pie stūres sēdies bez vadītāja apliecības, vēsta raidījums "Degpunktā".

Atgriežoties mājās no maiņas, policists netālu no savas dzīvesvietas pamanījis policijas redzeslokā nonākušu automašīnu "Mercedes-Benz". Policists sazvanījis dežūrdaļu un palūdzis, lai notikuma vietā ierodas ekipāža.

Palīgā kolēģim ieradusies tuvākā ekipāža. Lai arī automobilim uz mirkli izdevies nozust kādā rūpnieciskā teritorijā, drīz vien tas atkal izbraucis uz Katlakalna ielas.

Pārbaudot auto reģistrācijas numuru, noskaidrots, ka spēkratam nav arī apdrošināšanas.

"Mercedes-Benz" vadītājs bijis spiests apturēt savu auto.

Lai arī apdrošināšanas neesamība jau bijis pietiekams iemesls, lai šoferi nodotu ceļu policistiem, tālākā saruna atklājusi arī faktu, ka vīrietim par kādu pārkāpumu atņemta autovadītāja apliecība.

Taču arī ar šo atklājumu viss nebeidzās, un drīz vien autovadītājs jau atpūties aiz restēm.

Sarunas laikā policistiem radās aizdomas, ka automašīnas vadītājs varētu būt narkotisko vielu reibumā.

Lai arī kāds būs medicīniskās ekspertīzes rezultāts, šoferis no notikuma vietas devies prom ar diviem soda protokoliem. Ja, saņemot analīžu rezultātus, apstiprināsies aizdomas par narkotiku apreibumu, soda protokolus papildinās arī krimināllieta.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu