"Spartak" komanda uz soliņa turējusi Daugaviņa kreklu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspara Daugaviņa krekls
Kaspara Daugaviņa krekls Foto: Spartak Moscow/twitter

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Spartak", kuru pārstāv Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums, Gagarina kausa sērijas 4. spēlē pret Sanktpēterburgas SKA vienību uz komandas soliņa turēja savainotā Daugaviņa spēles kreklu. 

Daugaviņš sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas trešajā spēlē pret Sanktpēterburgas SKA otrajā trešdaļā guva smagu traumu un laukumu varēja atstāt tikai ar nestuvju palīdzību, bet krievu mediji pēcāk ziņoja, ka uzbrucējam ir plaušu un ribu savainojumi.

Sērijas ceturtajā spēlē pret SKA, kuru Daugaviņš noskatījās no tribīnēm, "Spartak" komanda izrādīja patīkamu žestu latviešu hokejistam, jo uz komandas soliņa tika turēts arī Daugaviņa spēles krekls. 

Daugaviņš šīs sezonas KHL regulārajā čempionātā 58 spēlēs guva 13 vārtus un veica 23 rezultatīvas piespēles, kamēr divās Gagarina kausa cīņās viņa kontā viena rezultatīva piespēle. Šobrīd ir skaidrs, ka sērijā pret SKA viņš laukumā neatgriezīsies.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu