Rīgas "Dinamo" padome aizvadīto sezonu vērtē kā veiksmīgu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gints Meija, Nerijus Ališausks, Lauris Dārziņš
Gints Meija, Nerijus Ališausks, Lauris Dārziņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" sniegums nupat aizvadītajā sezonā bijis veiksmīgs, novērtējusi vienības padome.

Rīgas "Dinamo" līdz pat pēdējai KHL regulārā čempionāta spēlei cīnījās par iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā, aizvadot labāko sezonu pēdējo piecu gady laikā.

Padome otrdien uzklausīja komandas galvenā trenera Ģirta Ankipāna aizvadītās sezonas vērtējumu, kurā tika akcentēts sezonā aktuālais un būtiskais. Pēc tam padome veica detalizētu aizvadītās sezonas komandas snieguma analīzi.

"Padome uzteica komandas saliedētību, cīņas sparu, augsto motivāciju un pašatdevi. Tāpat tā atzina, ka komandas parādītais sniegums ir veicinājis līdzjutēju atbalsta pieaugumu aizvadītajā sezonā," raksta klubs.

Galerija:Rīgas "Dinamo" hokejisti sezonas noslēguma pasākumā pateicas faniem 

Padome aizvadīto sezonu kopumā novērtēja kā veiksmīgu, bet komandas sniegumu KHL 11.sezonā vērtēja pozitīvi.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet tagad piecus gadus "Dinamo" palikusi bez izslēgšanas turnīra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu