Miljonārs piedāvā norakstīt visus savus īpašumus vīrietim, kurš apprecēs viņa nevainīgo meitu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/Arnon Rodthong

Taizemes multimiljonārs Arnons Rodtongs (58) sola 240 tūkstošus mārciņu, kā arī visu savu īpašumu tam vīrietim, kurš apprecēs viņa 26 gadus veco meitu.

Rodtongam pieder plaukstoša duriānu augļu ferma Taizemes dienvidos, un tagad viņš ir nolēmis ņemt meitas Karnsitas nākotni savās rokās.

Savā dīvainajā “piedāvājumā” Rodtongs uzsver, ka viņa meita, kas vīrietim palīdz vadīt ģimenes uzņēmumu, brīvi runā angļu un ķīniešu valodā un ir nevainīga.

Dažos Taizemes reģionos joprojām ir pieņemts, ka vīrietim savai topošajai sievai pirms kāzām ir jāmaksā nauda, taču Rodtongs no šīs “maksas” atteikšoties pats, tā vietā savam topošajam znotam samaksājot desmit miljonus taju bātu (240 tūkstošus mārciņu), kā arī nodos savu plaukstošo duriānu biznesu, kura vērtība ir vairāki miljoni mārciņu.

Vīrietis uzver, ka topošajam Karnsitas vīram “smagi jāstrādā un jādara meita laimīga”.

“Es vēlos, lai kāds rūpētos par biznesu un padarītu to ilgtspējīgu. Es nevēlos personu ar bakalaura, maģistra vai filozofa grādu,” bilda Rodtongs.

Neskatoties uz to, ka viņam ir vairāki citi bērni, tostarp dēli, kuriem tradicionāli būtu jāmanto uzņēmums, Rodtongs visas bagātības norakstīs znotam. “Tiklīdz es viņu atradīšu, es atdošu viņam visus savus īpašumus."

Pašai Karnsitai tēva publiskais paziņojums ir paticis, un viņa norādījusi, ka topošajam vīram par viņas sirdi vajadzēs pacīnīties.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu