Kristīne Virsnīte skaidro, kādēļ izlēmusi ievērot gavēni (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Raidījuma “Māmiņu klubs” vadītāja Kristīne Virsnīte sociālajos tīklos atklāja, ka ir izlēmusi gavēt, taču tas neesot saistīts ar kristietību, bet gan citiem iemesliem. 

"Šodien sākoties gavēnis, nē, es neesmu reliģiozi noskaņota, patiesībā nekad neesmu bijusi, taču idejā par gavēni tomēr kaut kas ir. Jau vairākas nedēļas dodos uz sporta klubu un vingroju daudz vairāk nekā iepriekš, un pirms pāris dienām kādā riktīgu jaudu prasošā treniņā palūkojos uz sevi spogulī un nodomāju - bāc, Kristīne, nu kur tāds tizluma kalngals, tu nespēj piepumpēties, no malas izskaties kā tāds koka klucis, kurš izdomājis kļūt par krēslu.

Šādi sevi presējot ar domām, pēkšņi kā tāds gaismas stars manī ierunājās veselais saprāts - pagaidi, kas tagad notiek? Varbūt tā vietā, lai teiktu, cik tizla esi, pasaki sev paldies, ka tomēr piecēli savu pēcpusi un atnāci pavingrot? Varbūt pasaki sev - es pagaidām neesmu tik fiziski stipra, cik vēlos būt, taču esmu ceļā uz to, pasaki sev paldies, ka tomēr atjēdzies un vingro?

Piekritīsiet, ka šīs ir divas absolūti pretējas perspektīvas, no kurām lūkoties uz sevi un kā izturēties pret sevi! Tāpēc mans gavēnis būs apņemšanās nespiest sevi stūrī, kritizējot un sakot, ka nekam nederu, mans gavēnis būs katrai šādai situācijai likt apmest kūleni un nelikt sev justies nožēlojami.

Šī bilde jau arī nav nekāda Instagrama ikona, un es varētu atrast daudzdesmit iemeslus, lai to nepublicētu, taču es uzvaru domu gavēnī un saku sev: tu esi arī šāda - kreizī neiederīga un forša savā neparastumā," rakstīja Virsnīte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu