Likumsargi mājās nogādā tramvajā aizsnaudušos zēnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens/LETA

1. martā pulksten 13.57 Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju no kādas iedzīvotājas, kura sabiedriskajā transportā ievērojusi iesnaudušos zēnu. 

Ziņotāja zēnam piegājusi klāt un pamodinājusi, lai noskaidrotu, vai viņš nav apmaldījies. Bērns acīmredzami neorientējās apkārtnē un nespēja skaidri atbildēt uz jautājumiem, tāpēc sieviete nolēmusi izsaukt Rīgas pašvaldības policiju apstākļu noskaidrošanai.

Gaidot policijas ierašanos, abi no tramvaja izkāpa pieturā “Botāniskais dārzs”. Pēc teritoriālās piekritības uz adresi nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes autopatruļa.

Likumsargi norādītajā adresē abas personas sastapa. Bērns ieaicināts policijas operatīvajā transportlīdzeklī sasildīties. Puika pastāstīja, ka no skolas braucis mājās, taču aizmidzis un tramvajs aizbraucis tālāk. Pamodies otrpus Daugavai, viņš vairs nespēja orientēties apkārtnē.

Pārrunu laikā noskaidrota zēna dzīvesvietas adrese un mātes tālruņa numurs. Sieviete informēta par notikušo.

Drīz pēc tam bērns nogādāts dzīvesvietā, kur nodots mātei. Sieviete skaidroja, ka dēlu mājās gaidījis jau pirms dažām stundām, taču puika jau iepriekš dažādu iemeslu dēļ aizkavējies, tāpēc šoreiz tam nav pievērsusi pastiprinātu uzmanību. Zēnam konstatēti labvēlīgi dzīves apstākļi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu