Lieto narkotikas, lamājas un izģērbjas kaili: Policiju satraukusi igauņu bērnu izlaidība internetā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Tiešraidē lietot alkoholu, lamāties un izģērbties - tas viss pieejams kādā sociālā tīkla Facebook slēgtajā grupā, kura apvieno vairāk nekā 64 000 jauniešu. Vairums no grupas dalībniekiem, kas skatās un publicē šāda veida video, ir nepilngadīgie, vēsta portāls "Postimees". 

Policijas pārstāvji aicina vecākus vairāk pievērst uzmanību tam, ar ko tieši bērni nodarbojas internetā. 

"Ja jūsu bērns ir jaunāks par 14 gadiem un seko grupai ar vairāk nekā 64 000 dalībniekiem, bet jūs par to neko nezināt, uzziniet," aicina policijas pārstāvji. 

Policisti uzsver, ka vecāku loma laikā, kad veidojas pusaudži, ir neatsverama. Tēmas, kas tiek apspriests grupā būtu svarīgi pārrunāt arī ģimenē.

"Vide, kurā atrodas pusaudži ietekmē viņus, pat ja tie paši nepublisko kādus ierakstus vai nekomentē tos," norāda policijas pārstāvji, piebilstot, ka konkrētajā grupā ir daudz nevainīgu joku, bet ir iepazīšanās mēģinājumi, alkohola lietošana, kailu cilvēku publicēšana, kā arī tādi video, kur redzams sekss ar mākslīgu vagīnu.   

Policijas pārstāvji izsaka pateicību tiem, kas brīdinājuši par nepiemērotu saturu šajā grupā. "Šāda informācija mums ir noderīga gadījumos, kad nepieciešama policijas iejaukšanās." 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu