Anglijas pilsētā uzdarbojas nelabojams kaķis kleptomāns (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Kleptomānisks kaķis, kas no saviem kaimiņiem zog dažādas lietas, beidzot mājās atnesis ko patiesi vērtīgu - 25,70 sterliņu mārciņas skaidrā naudā, vēsta raidorganizācija BBC. 

Ipsvičā dzīvojošais kaķis kļuva pazīstams ar Ziemassvētku dekorāciju un rotaļlietu zādzībām, kuras viņa saimniece pēc tam centās atgriezt.

Viņa mēdza jokot, ka būtu noderīgi, ja kaķis uz mājām atnestu ko patiešām noderīgu, piemēram, skaidru naudu. 

Un kaķis arī to izdarīja - viņš patiesi atnesa mājās naudu, ko kaimiņš bija atstājis piena vedējam. 

Kaķa saimniece nesen pārvācās uz dzīvi citā pilsētā, un cerēja, ka kaķis savus "zagšanas paradumus" būs atstājis iepriekšējā dzīvesvietā. 

Taču nelabojamais kaķis tomēr pamanījās nozagt plastmasas maisiņu ar naudu. Par laimi, iekšā atradās zīmīte ar adresi, tādējādi kaķa saimniece "guvumu" varēja nogādāt tā adresātam. 

Kaķa īpašnieces vīrs paskaidroja, ka viņiem ir kaķis ar antisociālas uzvedības problēmām. 

Kaķu uzvedības pētnieks skaidro, ka kaķi bieži vien mājās nes "trofejas", taču parasti tie ir ēdieni no atkritumu tvertnēm. 

Taču īstie kaķi laupītāji ir tie, kas nes mājās "ar cilvēkiem saistītus medījumus". Tas varētu būt saistīts ar to, ka viņi nav mācīti ķert "dzīvu" medījumu. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu