Meitene, kura guvusi smagus apdegumus, iedvesmo pasauli ar radošiem video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bērnībā, aplaucējoties ar karstu eļļu, Šalomas Blakas dzīve mainījās uz visiem laikiem. Tomēr viņa nevis nolēma savas rētas slēpt, bet gan iedvesmot pasauli atrast savu iekšējo skaistumu.

"Es atceros, kā es kliedzu, skrāpēju savu ķermeni un skatījos, kā uz zemes krīt āda," portālam "CNN" stāsta Šaloma. "Mamma stāstīja, ka es noģību. Viņa domāja, ka esmu mirusi."

Kad Šalomai bija deviņi gadi, viņa ar māsu spēlējās zem galda restorānā, kur strādāja viņu māte. Mamma, nepamanot meitenes, uz galda nolika lielu katlu ar karstu eļļu. Kāds nejauši katlu apgāza, un karstā eļļa pārlija pār māsām, viņas applaucējot.

Abas meitenes ar smagiem apdegumiem tika nogādātas slimnīcā - viņu tante nokārtoja vīzas, lai no Nigērijas viņas varētu ierasties Amerikā un veikt dažādas operācijas.

Pēc šī negadījuma Šalomas dzīve mainījās: "Bērni, ar kuriem es mēdzu spēlēties, vairāk ar mani nedraudzējās."

"Viņiem bija bail no manis, viņi apsaukāja mani par briesmoni un rētaini."

"Es pat šīs apcelšanas dēļ sāku domāt par pašnāvību."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shalom Blac (@shalomblac) on

Kādu dienu, skatoties video "Youtube", Šaloma atrada grima uzklāšanas pamācības, kas mainīja viņas dzīvi: "Es sapratu, ko varu panākt ar kosmētiku un kā vēlos izskatīties."

Taču kāda meitene "Youtube" Šalomu ļoti aizkustināja un iedvesmoja: "Tā bija jauna meitene, kura cīnās ar vēzi - viņa bija zaudējusi visus savus matus. Un es domāju - viņa ir tik jauna, bet drosmīga, lai ne tikai neslēptos, bet pat nostātos kameras priekšā."

"Tad arī es nolēmu sevi izaicināt un darīt to, no kā man ir visvairāk bail."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shalom Blac (@shalomblac) on

Šaloma pati sāka filmēt video, kamerai rādot savu rētaino seju.

"Nolēmu nofilmēt video un publicēt bildi, kur esmu redzama bez parūkas. Man bija ļoti bail, bet cilvēki mani atbalstīja, teica, ka sniedzu viņiem iedvesmu, un tas mani motivēja turpināt," stāsta meitene.

Šalomas video, kuros viņa rāda, kā lietot grimu, lai pilnībā transformētu savu izskatu, kļuva ļoti populāri. Cilvēki apbrīnoja ne tikai viņas zināšanas par kosmētiku, bet arī meitenes drosmi un pašpārliecinātību.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shalom Blac (@shalomblac) on

"Es vēlējos beigt sevi žēlot. Un es negribēju, lai citi mani žēlo. Gribēju būt priecīga," stāsta Šaloma. Tagad viņa dalās padomos un iedvesmo citus cilvēkus, kuri cietuši līdzīgos negadījumos.

Bet viņas galvenais mērķis ir palīdzēt ieraudzīt to, ko viņa atrada sevī - iekšējo skaistumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu