Millers neapmierināts ar Lēva lēmumu neiekļaut viņu Vācijas izlasē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Vācijas futbola kluba Minhenes "Bayern" uzbrucējs Tomass Millers publiski izrādījis neapmierinātību ar Joahima Lēva iepriekš paziņoto, ka vairs nerēķinās ar futbolistu izlases rindās.

Jau ziņots, ka Vācijas futbola izlases galvenais treneris Lēvs vairs nerēķinās ar tādām valsts futbola zvaigznēm kā Matss Hummelss, Žeroms Boatengs un Millers. Visi futbolisti pārstāv Vācijas bundeslīgas flagmani "Bayern".

"Mēs ticam, ka šis nebija īstais laiks, un paziņojuma veids ir visai apšaubāms," komentēja "Bayern" kluba priekšsēdētājs Karls Haincs Rumenige un sporta direktors Hasans Salihamidžičs. Kluba paziņojumā tika uzsvērts, ka šobrīd "Bayern" vienībai priekšā gaidāmas svarīgas spēles kā UEFA Čempionu līgā, tā arī bundeslīgā, un tas varētu iespaidot spēlētāju sniegumu.

Millers, kurš izlases rindās ir aizvadījis 100 spēles, bijis nokaitināts ar Lēva paziņojumu. "Visvairāk es nesaprotu, ka lēmums ir nemaināms. Matss, Žeroms un es vēl joprojām esam pozīcijās, kas ļauj mums spēlēt augstākajā līmenī. Jo vairāk es domāju par to, kā šis viss tika paziņots, jo vairāk tas mani kaitina," savās domās dalījās Millers.

Boatengs bijis apbēdināts par esošo paziņojumu, taču uzsvēris, ka ciena trenera lēmumu. Savukārt Hummelss savu viedokli publiski nav paudis.

"Šis gads ir jauns sākums Vācijas izlasei," pauda 59 gadus vecais Lēvs.

Lēvs tika smagi kritizēts pēc pagājušajā gadā notikušā Pasaules kausa, kurā vācieši nepārvarēja grupu turnīru, turklāt neveiksmīgi nospēlēja komandas lielākās zvaigznes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu