VID izsludina iekšējo konkursu uz Muitas pārvaldes vadītāja amatu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Preses konference par Juglas krastā aizturēto narkotiku kravu. Ilustratīvs attēls.
Preses konference par Juglas krastā aizturēto narkotiku kravu. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts ieņēmumu dienests (VID) ir izsludinājis iekšējo pretendentu savstarpējo izvērtēšanu jeb konkursu uz VID ģenerāldirektora vietnieka muitas jomā, Muitas pārvaldes direktora amatu, informēja VID.

Šis konkurss bija viens no pirmajiem jaunieceltās VID ģenerāldirektores Ievas Jaunzemes plānotajiem darbiem, jo tik nozīmīgai VID darbības jomai kā muita ir nepieciešams pastāvīgs un uz jomas attīstību orientēts vadītājs.

VID ģenerāldirektora vietniekam muitas jomā, Muitas pārvaldes direktoram ir jāīsteno muitas politika, jāplāno Muitas pārvaldes darbs un attīstības pasākumi, jāpilnveido muitas darba metodes, jāveicina kvalitatīvs un ātrs muitošanas process, jāsadarbojas ar citām radniecīgām iestādēm un organizācijām gan Latvijā, gan ārvalstīs, kā arī jāveic citi amatam noteiktie pienākumi.

Lēmums sākotnēji rīkot šādu konkursu ir pieņemts, lai primāri sniegtu izaugsmes un profesionālās pilnveidošanās iespējas zinošākajiem un pieredzes bagātākajiem iestādes darbiniekiem ar pārliecinošu redzējumu par jomas prioritātēm un attīstību.

Konkursam var pieteikties līdz šī gada 19. martam.

Kopš 2015. gada 8. oktobra par VID ģenerāldirektora vietnieka muitas jomā, Muitas pārvaldes direktora amata pienākumu izpildītāju ir iecelta Ingrīda Gulbe - Otaņķe.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu