Daugavpilī pēc spraigas pakaļdzīšanās notverts auto zaglis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Piektdien, 8. martā, Valsts policija (VP) saņēma informāciju par kādu nozagtu transportlīdzekli. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un teju stundas laikā, iespējamais auto zaglis tika aizturēts, vēsta VP "Facebook" pieejamā informācija.

Aizturēts kāds 1978. gadā dzimis vīrietis, kurš vairakkārt bija nonācis likumsargu redzeslokā. Pašlaik policija turpina izmeklēšanu.

Šodien no rīta, ap plkst. 7:04 Valsts policija saņēma informāciju no kāda Daugavpils iedzīvotāja, kura acu priekšā tika nozagts viņam piederošs "Volkswagen" markas transportlīdzeklis.

Saistībā ar notikušo VP Daugavpils iecirknī nekavējoties tika sākts kriminālprocess, savukārt nozagtās automašīnas apraksts nodots visiem norīkojumiem.

Viens no policijas darbiniekiem tobrīd, dodoties uz dienesta pienākumu izpildes vietu, brauca pa Daugavpils apvedceļu, un pretējā braukšanas joslā pamanīja minēto mašīnu, kas tieši pirms brīža bija izsludināta meklēšanā.

Likumsargs, nomainot braukšanas virzienu, uzsāka pakaļdzīšanos, savukārt iespējamais zaglis, palielinot braukšanas ātrumu, metās bēgt.

Pakaļdzīšanās turpinājās meža masīvā un arī Križu mikrorajonā, taču pēc laika "Volkswagen" apstājās, no tā izkāpa vīrietis, kurš sāka bēgt kāda garāžu kooperatīva virzienā.

Pēc 300 metriem vīrietis tika panākts un aizturēts.

Policija atgādina, ka pēc 175. panta 1. daļas, par svešas kustamas mantas slepenu vai atklātu nolaupīšanu (zādzību) - soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu