Gulbis cieš zaudējumu pirmajā kārtā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis Foto: EPA/Scanpix

Latvijas vīru tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis piektdien ATP "Masters 1000" sērijas turnīrā pirmās kārtas mačā ar rezultātu 3-6, 7-5, 2-6 piekāpās Austrālijas tenisistam Aleksam Boltam.

Gulbis ATP rangā ieņem 79.vietu, bet Bolts atrodams 125.pozīcijā.

Par dalību pirmajā kārtā Gulbis saņems desmit ATP ranga punktus.

Gulbis šajā mačā izpildīja deviņas netveramās serves, kamēr pretiniekam bija četri eisi. Abi tenisisti pieļāva pa trim dubultkļūdām.

Abiem tenisistiem šī bija pirmā savstarpējā spēle karjerā. Lai iekļūtu pamatsacensībās, Austrālijas tenisists iepriekš pārvarēja šī turnīra kvalifikāciju.

Bolts lielākoties spēlē "Challenger" turnīros un tur ieguvis divus titulus, ATP tūrē pie ievērojamiem panākumiem netiekot, lai gan šogad sasniedza trešo kārtu Austrālijas atklātajā čempionātā.

Gulbis Indianvelsas pamatturnīrā iekļuva kā pēdējais pēc citu spēlētāju atteikumiem, jo sākotnēji viņam bija paredzēta dalība kvalifikācijā. Šī viņam bija atgriešanās "Masters 1000" sērijas pamatsacensībās - pēdējo reizi viņš tajās spēlēja 2016.gadā.

Gulbis vēl 2014.gadā aizkļuva līdz Indianvelsas turnīra ceturtdaļfinālam, bet pērn viņš šajā turnīrā nepiedalījās. Kopumā viņš šajās sacensībās guvis 11 uzvaras 21 mačā.

Latvietim šī sezona sākās veiksmīgi, jo viņš aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam Indijā notikušajās Punes "ATP World Tour 250" sērijas sacensībās, tomēr pēc tam veselības likstu dēļ nācās izstāties no Austrālijas atklātā čempionāta. Turpinājumā viņš piedalījās ATP turnīros Monpeljē un Roterdamā, kur pamatturnīros pārvarēja pa vienai kārtai, bet Marseļā netika tālāk par pirmo kārtu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu