Vīrietis Iļģuciemā gandrīz nogalina "pudeles brāli" un draud izdarīt pašnāvību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pudele uz palodzes. Ilustratīvs attēls.
Pudele uz palodzes. Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere

Iļģuciemā kāds vīrietis strīda laikā gandrīz nogalinājis savu "pudeles brāli" un, ierodoties policijai, draudējis izdarīt pašnāvību, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Iļģuciemā, kādā daudzdzīvokļu namā, iedzīvotāji ziņoja par skaļiem saucieniem pēc palīdzības, kas nākuši no trešā stāva dzīvokļa.

Notikuma vietā ieradās policija un pamanīja uz palodzes sēdošu vīrieti, kurš pauda gatavību izlēkt pa logu.

Uz pašnāvību noskaņotais vīrietis bija acīmredzamā reibumā un atteicās atvērt durvis. No dzīvokļa bija dzirdama arī sekla sēkšana.

Policija pieņēma lēmumu durvis uzlauzt. Ar ugunsdzēsēju palīdzību tas izdarīts un policija iekļuva dzīvoklī.

Tur bezsamaņas stāvoklī ar acīmredzamiem miesas bojājumiem pamanīts cits vīrietis, bet iepriekš uz palodzes redzētais vīrietis bija ar asiņainām rokām.

Bezsamaņā guļošais bija tuvu nāvei, vēsta LNT raidījums. Policija sniedza pirmo palīdzību, pēc tam cietušais nogādāts slimnīcā.

Aizdomās turētais nonāca iecirknī, kur ierosināta krimināllieta par slepkavības mēģinājumu.

Izmeklētāji raidījumam atklāja, ka 24 gadus vecais vīrietis likumsargiem ir labi zināms. Iepriekš viņš vairākkārt tiesāts par noziegumiem, kas saistīti ar narkotiku apriti, un dažādām zādzībām.

Izmeklētāji noskaidroja, ka todien abi vīrieši lietoja alkoholu. Tad izcēlās konflikts un 24 gadus vecais vīrietis mēģināja savu "pudeles brāli" nogalināt.

Savu vainu apsūdzētais ir atzinis un šobrīd atrodas apcietinājumā. Cietušais tikmēr ārstējas slimnīcā; viņa stāvoklis ir ievērojami uzlabojies un viņš sniedzis liecību, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu