Kurucs ar rezultatīvu sniegumu palīdz "Nets" trillerī uzveikt "Hawks" komandu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) norisinājās spēle starp latviešu basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets" un Atlantas "Hawks" komandām. Šī spēlē izvērtās par pamatīgu trilleri, jo tikai pašā spēles izskaņā Bruklinas komanda spēja nosargāt uzvaru ar 114:112.

"Nets" viesos ar rezultātu 114:112 (26:23, 30:24, 27:30, 31:35) pārspēja Atlantas "Hawks" vienību, izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas.

Kurucs trešo maču pēc kārtas sāka spēka uzbrucēja pozīcijā, laukumā pavadīdams 20 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, četrus no pieciem tālmetieniem un abus divus soda metienus.

Viņš arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, vienu reizi kļūdījās un četras reizes pārkāpa noteikumus. "Nets" ar Kurucu laukumā ielaida par diviem punktiem vairāk nekā iemeta.

Septiņi "Nets" spēlētāji guva vismaz desmit punktus, bet rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Spensers Dinvidijs, 20 punkti un 12 atlēkušās bumbas bija Džeretam Elenam, kamēr ar 18 punktiem atzīmējās D'Endželo Rasels.

Laukuma saimniekus no zaudējuma neglāba pret Kurucu spēlējušā Džoša Kolinsa 33 punkti un 20 atlēkušās bumbas, bet ar "triple double" izcēlās debitants Trē Jangs, kurš guva 23 punktus, izcīnīja desmit bumbas zem groziem un veica 11 rezultatīvas piespēles.

Kurucs šajā mačā guva pirmos punktus Bruklinas vienības labā, otrajā minūtē no tālmetienu līnijas panākdams 3:6. "Nets" pirmo ceturksni lielākoties atradās iedzinējos, bet otro bija vadībā, divarpus minūtes pirms puslaika beigām Kurucam no tālienes panākot 52:43.

Vēl vienu trejaci cēsnieks pievienoja otrā puslaika trešajā minūtē, bet 12 minūtes vēlāk viņš ar savu ceturto precīzo metienu aiz perimetra panāca 91:85. Turpinājumā viņš tika neatļauti kavēts un realizēja divus soda metienus, bet ar savu skaistāko epizodi mačā latvietis izcēlās ceturtās ceturtdaļas vidū, kad pāri pretinieku centra spēlētājam Aleksam Lenam trieca bumbu grozā no augšas (99:97).

Vēlāk "Hawks" uz brīdi pārņēma vadību, tomēr pēdējās minūtēs "Nets" atgriezās priekšā un svinēja uzvaru ar rezultātu 114:112.

"Nets" ar 35 uzvarām 68 spēlēs ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, kur "Hawks" ar 22 panākumiem 67 mačos ir 12.pozīcijā.

Bruklinas komanda nākamo spēli aizvadīs pirmdien, kad savā laukumā uzņems Detroitas "Pistons", bet pēc tam sekos septiņu izbraukuma maču sērija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu