Kā kāzu datums ietekmē laulību? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Piekaramās atslēgas uz Bastejkalna tilta margām.
Piekaramās atslēgas uz Bastejkalna tilta margām. Foto: Agnese Gulbe/LETA

Lai arī tas, kāda būs pāra kopdzīve, visvairāk ir viņu pašu rokās, liela nozīme ir arī datumam, kurā laulībā noslēgta - atklāj portāls "Krasotka.ee".

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Laulība, kas radusies zem Auna zvaigznāja, būs aktīva un kaislīga. Jūsu kopdzīve būs spilgtu iespaidu un pārsteigumu pilna. Protams, būs arī problēmas, taču Jūs nenoslēgsieties sevī un ilgi neturēsiet ļaunu prātu.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Šīs ģimenes pamats būs savstarpēja uzticība, cieņa un abpusējas rūpes. Jūs abi vienādiem spēkiem rūpēsieties par savu attiecību uzlabošanu un uzturēšanu. Visas problēmas tiks risinātas operatīvi un kopā.

Dvīņi (21. maijs – 20. jūnijs)

Pārim noteikti nedraud apnicīga sadzīve un rutīna – Jūs strādāsiet tandēmā un būsiet viens otram ne tikai mīļotais cilvēks, bet arī labākais draugs. Šajās attiecībās gaidāma tikai harmonija un gaiša nākotne.

Vēzis (21. jūnijs – 22. jūlijs)

Šajā periodā veidotās ģimenes ir vistradicionālākās. Jūsu savienībā būs skaidrs un stabils lomu sadalījums. Šīs attiecības var sašūpot tikai tad, ja kāds no partneriem padosies straujai noskaņojuma maiņai – lai arī abi tieksieties uz pilnību, dažkārt var šķist, ka Jūsu otrā pusīte nepietiekami cenšas. Jūsu savienība būs ļoti jutekliska, tādēļ atcerieties – glāsti un maigums spēs atrisināt pat vissmagākās problēmas.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Mūžīgs medusmēnesis un dramatisms – lūk kas sagaida tos, kas laulību slēdz zem Lauvas zīmes. Jūs skaļi strīdēsieties un kaislīgi izlīgsiet, kas arī būs Jūsu laimes pamatā. Šī laulība būs spilgta un krāsaina, pilna ar mīlestību un flirtu.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Patiesi spēcīga laulība. Šī ģimene būs paraugs visiem – tās veiksmes noslēpums slēpjas savstarpējā cieņā un stiprā mīlestībā. Laulībā iesaistītie būs labi draugi un spēs cienīt otra personīgo telpu. Visi pieņemtie lēmumi nāks par labu gan ģimenes attīstībai, gan katram no iesaistītajam.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Lai arī pārējiem šķitīs, ka esat pārāk auksti un rezervēti viens pret otru, tas nekādā ziņā nenozīmē, ka tā būs arī tad, kad paliekat divatā. Šajā savienībā laime rodas klusumā. Visa kaisle un siltums tiek veltīta tikai savam partnerim.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Jūsu savienībā regulāri plosīsies kaislību vētras, taču skaļie strīdi beigsies tikpat skaļos izlīgumos gultā. Jūs viens otru padarīsiet vai trakus, taču paliksiet kopā, jo Jūs saista ne tikai kaislīgs pievilkšanās spēks, bet arī īsta, pacietīga mīlestība.

Strēlnieks (22. novembris – 19. decembris)

Šī laulība nepakļaujas iepriekš sastādītiem priekšrakstiem, kas arī kalpos par tās panākumu atslēgu. Gaidiet skaudīgus skatienus no tiem, kas pieraduši dzīvot pēc plāna. Jūsu kopdzīve būs pārsteigumu un piedzīvojumu pilna, taču Jūs tajos vienmēr dosieties kopā.

Mežāzis (20. decembris – 19. janvāris)

Mežāža zvaigznājā slēgta laulība ir pats veiksmīgākais projekts. Jūs pārliecinoši pārvarēsiet visas problēmas un uzcītīgi turpināsiet uzlabot savas attiecības.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šajā savienībā nebūs vietas citiem cilvēkiem un viņu viedokļiem. Jūs ik dienas pārsteigsiet gan viens otru, gan sabiedrību. Te nederēs sekošana sabiedrības likumiem un Jūs paši lemsiet par to, kas ir labākais Jūsu ģimenei.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Jūsu laulība atgādinās romantisku filmu ar komēdijas un drāmas elementiem. Jūs būsiet pilnībā atklāti viens pret otru un spēcīgi izjutīsiet otra noskaņojumu. Šo savienību satur spēcīga dvēseliskā saikne.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu