Kurucs: Domāju, ka lielāko sezonas daļu pavadīšu fārmklubā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: EPA/Scanpix

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs, kurš pārstāv Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Bruklinas "Nets" intervijā atzinis, ka pirms sezonas domāja, ka lielāko daļu no savas debijas sezonas pavadīs "Nets" fārmklubā. 

"Es domāju, ka lielāko daļu sezonas pavadīšu fārmklubā. Tad mainījās dažādas lietas. Traumu dēļ dabūju lielāku spēles laiku, kuru arī veiksmīgi izmantoju," atzina Kurucs. 

Kurucs šosezon "Nets" komandas kreklā aizvadījis 49 spēles, kuru laikā vidēji spēlē guvis 9 punktus, kā arī izcīnījis 3,8 atlēkušās bumbas. 

Galerija:Rodions Kurucs mačā pret Bostonas "Celtics"

Pats basketbolists atzinis, ka visgrūtākais savā debijas sezonā ir garie pārlidojumi un nemitīgā ceļošana. 

"Visgrūtāk bija pierast pie ceļošanas un garajiem pārlidojumiem. Šeit ir jāspēlē fiziskāka spēle, taču man tā patīk," atzinis Kurucs. 

21 gadu vecais basketbolists atzinis, ka spēlējot NBA, basketbolistiem ir nepieciešams rūpēties par savu ķermeni. "Veterāni man iesaka, lai rūpējos par savu ķermeni. Spēlējot daudz minūtes, rodas dažādas traumas," stāsta Kurucs.

"Nets" ar 35 uzvarām 68 spēlēs ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, kur "Hawks" ar 22 panākumiem 67 mačos ir 12.pozīcijā.

Bruklinas komanda nākamo spēli aizvadīs pirmdien, kad savā laukumā uzņems Detroitas "Pistons", bet pēc tam sekos septiņu izbraukuma maču sērija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu