Šteinberga un Meļņika rezultatīvas savu komandu uzvarās Itālijas čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Anete Šteinberga
Anete Šteinberga Foto: FIBA.com

Anete Šteinberga un Zenta Meļņika svētdien bija rezultatīvas Itālijas sieviešu basketbola spēlēs, kaldinādamas savu komandu uzvaras.

Šteinberga guva 14 punktus, viņas pārstāvētajai Venēcijas "Umana Reyer" savā laukumā ar 74:62 (18:11, 21:23, 16:19, 19:9) pārspējot Sesto Sandžovanni "Allianz Geas" komandu, kurai pagājušajā nedēļas nogalē zaudēja Itālijas kausa pusfinālā.

Šteinberga šajā mačā nospēlēja 37 minūtes un 56 sekundes, kuru laikā realizēja piecus no 11 divpunktu metieniem, vienu no četriem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem.

Tāpat viņa izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, veica četras rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, bloķēja vienu metienu, vienu reizi pārkāpa noteikumus un izprovocēja četras piezīmes.

Tikmēr Meļņika guva 13 punktus, viņas pārstāvētajai Sanmartīno "Fila" izbraukumā ar 73:62 (15:20, 26:12, 17:13, 15:17) gūstot virsroku pār Turīnas "Iren Fixi".

Meļņika laukumā pavadīja 21 minūti un 49 sekundes, kuru laikā realizēja četrus no septiņiem divpunktu metieniem un visus piecus soda metienus.

Viņa arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, veica četras rezultatīvas piespēles, pieļāva divas kļūdas, pārtvēra vienu bumbu, tika pie divām piezīmēm un izprovocēja trīs noteikumu pārkāpumus.

Venēcijas "Umana Reyer" ar 16 uzvarām 18 spēlēs ir kopvērtējuma turnīra līdere, kamēr Sanmartīno "Fila" ar 11 panākumiem atrodama piektajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu