Stenlija kausa čempione "Capitals" izcīna septīto uzvaru pēc kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aleksandrs Ovečkins
Aleksandrs Ovečkins Foto: Reuters/ScanPix

Pašreizējā Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempione Vašingtonas "Capitals" svētdien regulārā čempionāta ietvaros izcīnīja septīto uzvaru pēc kārtas.

"Capitals" vienība savā laukumā ar rezultātu 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) pārspēja Vinipegas "Jets".

Teicamu spēli "Capitals" vārtos aizvadīja komandas otrais numurs Fīnikss Koplijs, kurš atvairīja 33 pretinieku mestās ripas, kamēr pa vārtiem mājinieku labā iemeta Niklass Besktrēms, Karls Hāgelins un Larss Ēlers.

"Capitals" komanda līdz ar to atkārtojusi savu šīs sezonas garāko uzvaru sēriju.

Citā mačā ar trim gūtiem vārtiem jeb "hat-trick" izcēlās Metjū Tkačuks, kura pārstāvētā Kalgari "Flames" savu skatītāju priekšā ar 6:3 (3:1, 1:2, 2:0) pieveica pagājušā gada Stenlija kausa finālisti Vegasas "Golden Knights".

"Flames" līdz ar to pārtraukusi savu četru zaudējumu sēriju, kamēr "Golden Knights" bija uzvarējusi sešās spēlēs pēc kārtas.

Tkačuks šajā cīņā izcēlās arī ar vienu rezultatīvu piespēli, kamēr divus vārtus un vienu rezultatīvu piespēli pievienoja Mikaels Baklunds.

Citviet sešus vārtus iemeta Floridas "Panthers", kas savā laukumā ar 6:1 (2:0, 1:1, 3:0) sagrāva Detroitas "Red Wings".

Savus pirmos vārtus NHL karjerās iemeta "Panthers" hokejisti Džoss Brauns un Dreidens Hants.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers svētdien veica rezultatīvu piespēli, kamēr viņa pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda savā laukumā ar 4:2 (2:0, 1:1, 1:1) pārspēja Bostonas "Bruins".

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 108 punktiem 69 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", bet tai ar 93 punktiem 69 dueļos seko Bostonas "Bruins". Savukārt sestā ar 83 punktiem 69 spēlēs ir Pitsburgas "Penguins", 12.vietā ar 69 punktiem 68 cīņās ir uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 52 punktiem 69 mačos ir Otavas "Senators", kurā spēlē uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 91 punktu 69 mačos atrodas Kalgari "Flames", no kuras par punktu atpaliek 68 spēles aizvadījusī Sanhosē "Sharks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu