Kurucs ar labu sniegumu palīdz "Nets" uzveikt "Pistons" komandu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs pirmdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kaldinādams Bruklinas "Nets" komandas uzvaru.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 103:75 (27:19, 34:16, 27:27, 15:13) pārspēja savu tiešo konkurenti par vietu izslēgšanas turnīrā Detroitas "Pistons", izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas.

Kurucs ceturto maču pēc kārtas spēli sāka sākumsastāvā spēka uzbrucēja pozīcijā, šajā spēlē laukumā pavadot 19 minūtes un 48 sekundes, kuru laikā realizēja piecus no sešiem divpunktu metieniem un vienu no diviem tālmetieniem.

Viņš arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra trīs bumbas, pieļāva trīs kļūdas un četras reizes pārkāpa noteikumus. "Nets" ar viņu laukumā iemeta par 19 punktiem vairāk nekā ielaida.

Bruklinas komandā septiņi basketbolisti guva desmit un vairāk punktus, bet rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Spensers Dinvidijs, kuram ar 14 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām sekoja Elens Krebs.

Viesiem ar 13 punktiem un 20 atlēkušajām bumbām atzīmējās Andrē Dramonds, bet pret Kurucu spēlējušais Bleiks Grifins samierinājās ar desmit punktiem.

Kurucs savus pirmos punktus guva otrajā minūtē, kad ar bumbas triecienu grozā no augšas netraucēts panāca 2:4. Nākamajā minūtē viņš vēl divreiz izcēlās, vispirms būdams precīzs pēc D'Endželo Rasela piespēles, bet pēc tam pats noslēgdams uzbrukumu, kuru iesāka ar pārtvertu piespēli (8:5).

Vēl vairākas izcilas epizodes Kurucam bija pirmā puslaika pēdējās minūtēs, kad viņš divreiz pārtvēra Grifinam adresētās bumbas un ātros uzbrukums noslēdza ar "dankiem". Tāpat viņš šajā spēles nogrieznī iemeta arī savu vienīgo tālmetienu spēlē, kamēr "Nets" pirmo puslaiku uzvarēja ar 61:35.

Spēles otrajā puslaikā Kurucs punktus neguva, bet tas netraucēja "Nets" komandai svinēt pārliecinošu uzvaru.

"Nets" ar 36 uzvarām 69 spēlēs Austrumu konferencē ieņem sesto vietu, kamēr "Pistons" ar 34 panākumiem 66 dueļos ir septītā.

Bruklinas vienība nākamo spēli aizvadīs trešdien, kad pret Oklahomasitijas "Thunder" uzsāks septiņi izbraukuma maču sēriju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu