Balcers nopelna savu astoto rezultativitātes punktu NHL

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AP/Scanpix

Ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī izcēlās Rūdolfs Balcers, bet viņa pārstāvētā Otavas "Senators" ar 2:3 viesos piekāpās Filadelfijas "Flyers".

Latvijas uzbrucējs rezultatīvi asistēja Krisam Tīrnijam, kurš mača 10. minūtē atklāja spēles rezultātu. Otrajā trešdaļā laukuma saimnieki guva trīs vārtus, bet "Senators" vienībai otru ripu 58. minūtē iemeta čehu uzbrucējs Filipss Hlapīks, kam tas bija pirmais precīzais raidījums šosezon. 

Balcers uz ledus pavadīja 16 minūtes un vienu sekundi, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem, lika lietā vienu spēka paņēmienu un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. 

"Senators" komanda piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas. Pēdējos 12 mačos Otavas vienība guvusi tikai vienu uzvaru. 

21 gadu vecais Balcers šosezon 25 mačos izcēlies ar četriem vārtu guvumiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības koeficients ir -4. 

"Senators" ir pārliecinoši vājākā komanda visā līgā un tā jau ir zaudējusi izredzes iekļūt Stenlija kausa izcīņā. Līdz regulārā čempionāta noslēgumam Otavas komandai vēl jāaizvada 12 spēles. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu