Daiļā Maija Rozīte-Krištopane atradusi jaunu sirdslietu, ar ko pelnīt naudu (9)

Apollo.lv
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Zolbergs

TV un radio personība Maija Rozīte-Krištopane jauna Austrijas apavu zīmola HÖGL veikala atklāšanas ballītē bija redzama visai neierastā ampluā - pie dīdžeja pults. Kā izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj sieviete, dīdžejošana ir kļuvusi par viņas aizraušanos.

Maiju atbalstīt ieradās arī viņas vīrs, ekspremjera Viļa Krištopana vecākais dēls Kaspars Krištopans

"Maija pirmo reizi spēlē publiski, un, manuprāt, viņas sniegums šodien ir izcils.  Maija lieliski prot samiksēt dziesmas. Ar sev uzticēto pienākumu tiek galā simtprocentīgi. Viņa ir malace!" tā Rozītes mīļotais.

Foto: Juris Zolbergs

"Mani apmācīja profesionāls dīdžejs, kurš pasniedz privātstundas. Viņš arī konsultēja par dīdžeja aparatūru, kas derētu manam prasmju līmenim un vajadzībām. Tāpat kā daudzās lietās, arī šajā labākais skolotājs, protams, ir prakse," izdevumam atzina Maija un neslēpa – ir gatava, ja būs piedāvājumi, spēlēt arī citās ballītēs un pasākumos.

Foto: Durvis ver Latvijā pirmais "Högl" apavu veikals
Foto: Durvis ver Latvijā pirmais "Högl" apavu veikals Foto: Jānis Škapars/TVNET

"Es gan neredzu viņas karjeras turpinājumu kā dīdžejam naktsklubā. Drīzāk viņa varētu būt cilvēks, kas rūpēsies par labu mūziku dažādos pasākumos. Dīdžejošana varētu būt viņas sirdslieta," piebilda viņas vīrs. 

Foto: Durvis ver Latvijā pirmais "Högl" apavu veikals
Foto: Durvis ver Latvijā pirmais "Högl" apavu veikals Foto: Jānis Škapars/TVNET

Fotogalerija: Slavenības apmeklē jauna apavu veikala atklāšanu

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu