Beidzot izaicinājums, kurš ir vērtīgs: ļaudis jaunā interneta trakumā metas sakopt apkārtni (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Internetā lielu popularitāti ir guvis izaicinājums ar nosaukumu #trashtag, kurš palīdz padarīt planētu par tīrāku vietu.

Izaicinājuma mērķis ir likt cilvēkiem sakopt konkrētu apkārtni - savos sociālajos tīklos nepieciešams publicēt fotogrāfiju ar atkritumiem pilnu vidi, pēc tam publiskojot fotogrāfiju, kurā šī konkrēta vieta ir sakopta.

Izaicinājumu aizsāka vīrietis vārdā Bairons Romans, rakstot, ka piedāvā labu laika kavēkli "garlaikotiem jauniešiem". Pēc tam konkrētajā izaicinājumā metās arī neskaitāmi citi ļaudis no visas pasaules, atrādot, kā sakopj piemēslotus laukumus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TheScientist? (@thescientistfacts) on

#Trashtag izaicinājums ir izpelnījies arī lielu atzinību tādēļ, ka sniedz reālu labumu planētai, nevis, kā ierasts citos virālos hitos, paredzēts tam, lai ar dažādām muļķīgām darbībām izrādītos sociālajos tīklos.

Konkrētā izaicinājuma koncepta pirmsākumi gan ir meklējami 2015. gadā, kad kāda pagalma kopšanas rīku kompānija rīkoja konkursu, kurā cilvēkiem bija nepieciešams publiskot fotoattēlus ar sakoptu apkārtni, par ko viņi varēja laimēt bezmaksas pagalma kopšanas rīku komplektu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ТЕМИРТАУ (@temirtau.off) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Чистая Россия (@trashtag_russia) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeffry van Berkum (@j3vanberkum) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Конный Петербург (@horses_spb) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Christopher (@urbannaturespotted) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu