Trešdienas horoskops: 13. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Meža cūka un suns.
Meža cūka un suns. Foto: AFP / Scanpix

Horoskops trešdienai, 13. martam.

AUNS Vēlams būt apdomīgākam, risinot naudas lietas. Ja tev parakstāmi kādi līgumi, labāk to darīt dienas otrajā pusē. Savukārt rīta cēliens būs piemērots, lai tiktos ar sadarbības partneriem, smeltos jaunas zināšanas.

VĒRSIS Vajadzēs būt savaldīgākam gan darba vidē, gan mājas dzīvē. Pat ja tev kādā jautājumā ir taisnība, tas nenozīmē, ka ir jāļaujas otra kritizēšanai. Zini, ka daudz vairāk panāksi ar smaidu, humoru!

DVĪŅI Vieglas peļņa vilinājums var izrādīties liktenīgs, tāpēc neiesaisties nekāda veida afērās, esi apzinīgāks naudas lietās! Zvaigznes iesaka vairāk uzmanības koncentrēt savai garīgajai izaugsmei, mentālajam briedumam.

VĒZIS Neliegsi padomu apkārtējiem. Labprāt dalīsies ar līdzgaitniekiem savās zināšanās, tādējādi paverot durvis uz jaunu draudzību, jaunām biznesa iespējām nākotnē. Labi sapratīsies ar savām atvasītēm.

LAUVA Nedaudz trauksmainie notikumi darba gaitās var padarīt tevi manāmi nervozu. Tev neapšaubāmi būs nepieciešams brīdis, lai atvilktu elpu, nomierinātos, sakopotu spēkus un tad turpinātu iesākto.

JAUNAVA Fiziskas aktivitātes palīdzēs atbrīvoties no iekšējās spriedzes, negatīvajām emocijām. Saskarsmē ar darba kolēģiem būsi atsaucīgs, tai pašā laikā nevēlēsies, lai kāds no tiem jaucas tavā privātajā dzīvē.

SVARI Var uzsmaidīt negaidīta veiksme naudas lietās. Ja rodas iespējas papildus nopelnīt, noteikti izmanto tās! Mīlas dzīvē var uzpeldēt jauni pārdzīvojumi, nesaskaņas ar otro pusīti. Galvenais, saglabā vēsu prātu!

SKORPIONS It visam centīsies rast dziļāku jēgu, nozīmi, taču der arī apsvērt domu, ka ir tāda lieta kā nejaušība, apstākļu sakritība. Nesāc “bīdīt” dažādas sazvērestības teorijas, tām noteikti nebūs pamatojuma.

STRĒLNIEKS Visam savs laiks! Šodien noteikti nevajadzētu steidzināt notikumu gaitu, jo tas var radīt neprognozējamas sekas. Centies turēties pie esošās darba kārtības un darīt visu pēc iespējas metodiskāk!

MEŽĀZIS Neuztraucies par ikdienišķām nebūšanām, saglabā pēc iespējas skaidrāku mērķa apziņu, un viss būs kārtībā! Attiecībās ar otro pusīti radīsies iespēja izrunāt radušās nesaskaņas, gūt tām risinājumus.

ŪDENSVĪRS Labi orientēsies cilvēkos, ātri vien nosakot, vai tev ir vērts turpināt sarunu ar konkrēto personu, vai arī tā nav tavas uzmanības vērta. Šis var būt zīmīgs brīdis ar biznesa pasauli saistītajiem.

ZIVIS Tavs domu gājiens brīžiem var kļūt nedaudz aizplīvurots un diezgan subjektīvs. Ja iespējams, atturies no svarīgu pārrunu veikšanas un velti vairāk laika iekšējā emocionālā līdzsvara nostabilizēšanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu