Girgensons paliks ārpus sastāva "Sabres" nākamajā mačā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Zuma Press/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons naktī uz trešdienu paliks ārpus sastāva Bufalo "Sabres" komandas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā.

Šonakt pēc Latvijas laika "Sabres" uzņems Dalasas "Stars", un bez latvieša spēlei netikšot pieteikts arī aizsargs Keisijs Nelsons, par komandas sastāva jaunumiem otrdien paziņoja Bufalo kluba galvenais treneris Fils Hauslijs.

Diskvalifikācijas dēļ "Sabres" vienībai nākamajos divos mačos nevarēs palīdzēt viens no līderiem Džeks Aikels.

Bufalo komandai pēdējo pāris nedēļu laikā krietni pasliktinājušies rezultāti, jo "Sabres" hokejisti zaudējuši desmit no pēdējām 12 spēlēm, kas krietni mazinājis viņu izredzes sasniegt Stenlija kausa izcīņu.

Girgensons šosezon 61 spēlē guvis trīs vārtus un veicis 11 rezultatīvas piespēles, kā arī ticis pie negatīva lietderības koeficienta -11.

"Sabres" ar 69 punktiem 68 spēlēs Austrumu konferencē ieņem 12.vietu, bet no dalības izslēgšanas turnīrā to šķir jau desmit punkti.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu