"Viņa jau sen teica, ka izlēks pa logu!" Salaspilī smagi slima sieviete beidz dzīvi pašnāvībā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Otrdienas, 12. marta, rītā notikusi traģēdija Salaspilī - tur pašnāvību izdarījusi kāda smagi slima kundze, izlecot pa daudzstāva nama logu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Otrdienas, 12. marta, rītā Salaspilī, Skolas ielā, uz kādas deviņstāvu mājas kāpņu telpas jumtiņa nama iedzīvotāji pamanīja guļošu cilvēku. Tā izrādījās kāda sieviete - 6. stāva iemītniece, kura naktī padarījusi sev galu, izlecot pa logu no liela augstuma.

Kāpņu telpā sieviete pat nolikusi tepiķīti, lai, atsperoties, kājas neslīdētu.

"Acīmredzot viņa jau zināja, ka, ja nokritīs sniegā, var arī izdzīvot, tāpēc arī leca uz nojumes. Mazdēls tur dzīvo, vīrs - viņi pat nezināja, pēc tam viņus tikai pamodināja. Slepus, neviens neko nezināja, viņa izdarīja to lietu un viss. Viņa jau sen teica, ka izleks pa logu, ka ir apnicis slimot. Neviens viņu neaiztika," turpina nama iedzīvotāja.

Citi kaimiņi par notikušā iemesliem gan ir kritiskāki, sakot, ka arī apkārtējie daļēji vainojami šādā iznākumā. Sirmā kundze neesot ilgi tikusi svaigā gaisā un droši vien ar to bijis grūti samierināties.

"Viņa bija veca, smagi slimoja, viss sāpēja, divi insulti, un, lūk, naktī aizgāja, vīrs pateica, ka nedzirdēja. Durvis atvēra un izgāja kāpņu telpā.

Es tā saprotu, ka vīrs mēdz iedzert un īpaši nekāda morāla atbalsta viņai nebija.

Mazdēls taisījās prom, neviena nebija, smagi viņai bija," klāsta kaimiņiene Anna.

Policijā par incidentu ir sākts kriminālprocess.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu